Adventní spirála

Dobré nedělní dopoledne,
srdečně zveme děti a rodiče z lesního klubu, dětské skupiny, 1., 2. a 3. třídy Svobodné školy na slavnost Adventní zahrádka, která se letos bude konat na sále Horního Mlýna v neděli 3. prosince v časech od 16.00, 17.00 a 18.00 hodin, tentokráte opět hromadně.

Přikládám odkaz na tabulku, do níž se prosím zapisujte po rodinách i s počtem dětí, které by chtěly projít spirálou. Každý čas má svůj vlastní list, respektujte prosím max. počet dětí 25 pro jednu hodinu. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Pc9JKLk4f-f0Lzbh2x_GZNWeFKLpaDz0sqUh-EejHXI/edit#gid=0

Hodně důležité bude přijet včas, těsně před začátkem se pokud možno v tichosti sejdeme dole v šatně, společně vyjdeme na sál. Po skončení slavnosti se opět v co největší tichosti rychle odebereme dolů a každý co nejrychleji odjede domů. Děkujeme, že při slavnosti nebudete fotit.

Pro ostatní rodiče a starší děti – slavnost, jak víte, by se nemohla uskutečnit bez hudebního doprovodu, proto znovu srdečně zveme rodiče i starší děti napříč ročníky do Šmidlimounku, naší školní kapely. Pokud by někdo nový projevil zájem o společné muzicírování a zpívání, je nutné přihlásit se Jitce Vrbové, v tomto případě by se konala speciální hudební zkouška v pátek 1. prosince. Pokud se nikdo nový nepřihlásí, zkouška zkušených hudebníků proběhne jen v neděli před slavností.

S pozdravem
Magda Hübnerová

 adventni spirala 2023_web

Máte zájem o pravidelné informace o škole?

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Svobodná škola Chotěboř na Facebooku